IZDAVANJE I TRANSPORT

Izdavanje građevinskih mašina

U ponudi imamo više vrsta i tipova građevinskih mašina u zavisnosti od vašig potreba:

  • Bager (12t, 22t i 24t)
  • Utovarivač
  • Kombinovana mašina
  • Valjak
  • Buldožer
  • Kamion kiper (3m3, 14m3 i 18m3)

Mogućnost transporta mehanizacije niskonosećom prikolicom nosivosti do 22t.

Transport

Bez obzira na obim vašeg projekta, naša flota vozila i iskusni vozači obezbediće brz i efikasan transport šuta sa vaše lokacije do odredišta. Nudimo usluge prevoza u skladu sa vašim vremenskim rokovima.

Razumemo da svaki projekat ima specifične zahteve. Naša prilagodljiva usluga omogućava vam da izaberete opcije koje najbolje odgovaraju vašim potrebama, uključujući izbor vozila, vreme prevoza i dodatne usluge poput utovara i istovara.

Posvećeni smo održivosti i zaštiti okoline. Naša vozila su opremljena da efikasno i sigurno prevoze različite vrste otpada, a mi se pridržavamo svih ekoloških standarda.

Izdavanje građevinskih kontejera za otpad/šut

Naša firma se takođe bavi izdavanjem kontejnera za građevinski otpad / šut. U našem sastavu imamo kamion za prevoz kontejnera zapremine 5m3, 7m3 i 10m3 koji su funkcionalni i zauzimaju minimalno prostora na gradilištu.
Po dogovoru, kontejnere dovozimo do željene adrese, po obavljenom poslu vršimo odvoz i deponovanje građevinskog otpada u najkraćem mogućem roku, takoda ne utičemo na tok radova.

Nudimo i mogućnost kratkoročnog ili dugoročnog iznajmljivanja kao i transport drugog otpada uz predhodni dogovor.